Vakantieparken Nederland

Landal België

Landal België?  In totaal heeft Landal GreenPark 5 verschillende vakantieparken in België! Het ideale van een vakantie in België is dat het dichtbij is en toch erg buitenland is en voelt. Want de verschillen tussen Nederland en België zijn natuurlijk groot. Daarnaast zijn de vakantieparken op allerlei verschillende plekken gelegen in België.

Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal

Zutendaal

Het park ligt midden in het groen net over de grens met Nederland. Verblijf in een chalet, bungalow of villa. Het park heeft daarnaast vele faciliteiten.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Culinair genieten

Op vier van de vijf vakantieparken van Landal in België heb je een restaurant of bistro. En als ze in België ergens de tijd voor nemen is het lekker eten. Want onze zuiderburen staan natuurlijk bekend om het bourgondische leven. Al de restaurants zijn daarnaast ook kindvriendelijk waardoor je een heerlijk avondje uit hebt. Ook in de omgeving van de vakantieparken zijn meerdere restaurants.

Faciliteiten bij Landal België

Op de vakantieparken is er ook van alles te doen voor de kids. Zo kan je bijvoorbeeld bij Landal Village l'Eau d'Heure naar één van de vele speeltuinen, de trampoline of wat dacht je van midgetgolfen met het hele gezin. Tijdens warme dagen kan er gezwommen worden in het recreatiemeer en de kleinste bouwen zandkastelen op het strand. Als volwassenen ben je op dit park ook op het juiste adres want er is een Beauty & Wellnescentrum. Ook de andere vakantieparken van Landal GreenParks in Belgie hebben meerdere faciliteiten.
Landal België, Village l’Eau d’Heure

 

Hoeveel vakantieparken heeft Landal in België?

In totaal heeft Landal 4 vakantieparken in België.

Hoeveel Landal vakantieparken hebben een binnenzwembad?

Landal Mooi Zutendaal heeft een binnenzwembad.