Vakantieparken Nederland

Kinderkoffer mee op vakantie

Op vakantie gaan is een avontuur op zich, en wat is er nu leuker dan jouw kleintje voor te bereiden op dit avontuur met hun eigen speciale kinderkoffer? Met een persoonlijke kinderkoffer van NoBoringSuitcases.com kan dat vanaf nu! Daarbij is dit super gaaf om te hebben als kind. Zo zijn er meer dan 140 koffers waaruit je kan kiezen met vele verschillende printjes, maar ook kinderkoffers met eigen foto of de naam erop is mogelijk. Het inpakken van de koffer voor als je op vakantie gaat is vanaf nu ook veel makkelijker. Want heeft je kind een eigen koffer dan wil hij/zij natuurlijk helpen inpakken! Of je nu op zoek bent naar een kinderkoffer voor een weekendje weg of een lange vakantie, de kinderkoffer van NoBoringSuitcases is de perfecte keuze.

Je eigen foto of naam

Hoe gaaf is het om je eigen koffer met foto te hebben? Vanaf handbagage formaat (55x35x25 cm) kan jij al je eigen koffer ontvangen met jouw unieke foto. Daarnaast wordt de koffer al binnen 48 uur geleverd en is de verzending gratis bij NoBoringSuitcases. Wat natuurlijk ook heel leuk is om een koffer met je eigen naam te hebben. Daarnaast is het ook heel makkelijk, want op een bagageband vind jij zo je koffer terug. Dus naast makkelijk is het ook praktisch!

Koffer in plaats van een rugzak

Een kinderkoffer met wieltjes en een uittrekbaar handvat is handiger dan een rugzak. Daarnaast is het ook fysiek beter dan een zware rugzak te tillen. Je kind kan daarnaast de koffer gemakkelijk meenemen en dat vergroot weer het plezier van op vakantie zijn. Want nu heeft je kind hetzelfde als papa en mama! Ook gaat een koffer veel langer mee dan een rugzak waardoor.

Voor volwassenen en de zakelijke markt

Uiteraard kan je ook koffers bestellen met verschillende kleuren, quotes en teksten. Zakelijk koffers heeft NoBoringSuitcases ook in het assortiment. Dit is bijvoorbeeld een leuk kerstcadeau voor alle collega’s, daarbij maak je gelijk een stukje reclame voor de organisatie/bedrijf door bijvoorbeeld het logo een prominente plek te geven. Je kan al een offerte opvragen vanaf 5 stuks.