Vakantieparken Nederland

''De kids een topvakantie, wij een topvakantie"!

Kindercamping Nederland

Wat zijn er toch een hoop leuke kindercampings in Nederland voor de kids. Als de kids een leuke vakantie hebben geldt dat toch ook voor u! Kinderen zijn op zoek naar spanning en avontuur. Daarnaast maken kinderen op een kindercamping vriendjes en vriendinnetjes waar zij van alles mee beleven. En vriendjes en vriendinnetjes maken gaat uiteraard gemakkelijk, want wie in eigen land op vakantie gaat spreekt de taal en weet zeker dat hij/zij landgenoten tegenkomt!

Kindercamping Nederland

Overal in Nederland zijn er allerlei verschillende kindercampings. Wel schieten er een paar absoluut uit. Deze campings zijn volledig op de kinderen gericht en er is echt van alles te doen! Uiteraard hebben wij een aantal kindercampings op een rijtje gezet! Op een kindercamping is er een animatieteam dat verschillende activiteiten organiseert.  Natuurlijk wordt er ook een potje rond de tafel gespeeld.

Op de kindercampings die wij voor u hieronder hebben geselecteerd is zelfs het sanitair aangepast voor de kinderen.

Kindercamping Nederland

 

De kids willen op vakantie:

In de provincie Overijssel zijn drie wel hele gave kindercampings. Bekijk en boek een camping waar de kinderen een topvakantie zullen beleven!

Beerze Bulten, Overijssel

Beerze Bulten is een echte kindercamping midden in de natuur. En of het nu goed of slecht weer is op Beerze Bulten zijn altijd wel faciliteiten waar u gebruik van kunt maken! Zo is er een binnen- en buitenzwembad met verschillende soorten glijbanen. Zo is er een glijbaan met lichteffecten, erg spectaculair! En wat dacht u van het Giga Konijnenveld, een grote speeltuin met water en zand. Uiteraard zijn er nog veel veel veel meer faciliteiten.
Beerze Bulten

 

Sprookjescamping, Overijssel

De naam de Sprookjescamping zegt eigenlijk genoeg. Zoover waardeert de Sprookjescamping zelfs met een 9,4. Op de Sprookjescamping staat alles in het teken van theater en vermaak! Op de sprookjescamping ontmoeten de kinderen één van de acht sprookjesfiguren als Bumpie de Beer of Hannah de Heldhaftige. Daarnaast beschikt de Sprookjescamping ook over een waterspeelparadijs en natuurlijk kan er overal worden gespeeld! Ook voor een lekkere pannenkoek is de Sprookjescamping het juiste adres.
Sprookjes7

 

Kampeerdorp de Zandstuve, Overijssel

Spectaculaire waterglijbanen en een binnen- en buitenzwembad zorgen voor optimaal vermaak voor de kids tijdens de vakantie. Naast zwemmen, spelen de kinderen in één van de vele speeltuinen. Naast de outdoorspeeltuinen is er ook een indoorspeelkasteel. De kids klimmen en gaan van de glijbaan in het indoorspeelkasteel. Daarnaast maken de kinderen kennis met inwoners van het Stuufeiland die in de avond zorgen voor entertainment.
Kampeerdorp de Zandstuve

 

Uiteraard zijn er nog veel meer kindercampings in Nederland. U kunt in de filter zelf de punten selecteren waaraan de camping moet voldoen. Andere leuke kindercampings zijn: