Vakantieparken Nederland

Kindercamping Nederland

Wat zijn er toch een hoop leuke kindercampings in Nederland voor de kids. Als de kids een leuke vakantie hebben geldt dat toch ook voor jou! Kinderen zijn op zoek naar spanning en avontuur. Daarnaast maken kinderen op een kindercamping vriendjes en vriendinnetjes waar zij van alles mee beleven. Vriendjes en vriendinnetjes maken gaat uiteraard gemakkelijk, want wie in eigen land op vakantie gaat spreekt de taal en weet zeker dat hij/zij landgenoten tegenkomt!

Drie hele bekende en gave kindercampings: 

Beerze Bulten
Sprookjescamping
Kampeerdorp de Zandstuve

Beerze Bulten, Overijssel

Beerze Bulten is een echte kindercamping midden in de natuur. En of het nu goed of slecht weer is op Beerze Bulten zijn altijd wel faciliteiten waar je gebruik van kunt maken! Zo is er een binnen- en buitenzwembad met verschillende soorten glijbanen. En wat dacht je van het Giga Konijnenveld, een grote speeltuin met water en zand. Uiteraard zijn er nog veel veel veel meer faciliteiten.
Beerze Bulten

Sprookjescamping, Overijssel

De naam de Sprookjescamping zegt eigenlijk genoeg. Op de Sprookjescamping staat alles in het teken van theater en vermaak! Op de sprookjescamping ontmoeten de kinderen één van de acht sprookjesfiguren als Bumpie de Beer of Hannah de Heldhaftige. Daarnaast beschikt de Sprookjescamping ook over een waterspeelparadijs en natuurlijk kan er overal worden gespeeld! Ook voor een lekkere pannenkoek is de Sprookjescamping het juiste adres.
Sprookjes7

Kampeerdorp de Zandstuve, Overijssel

Spectaculaire waterglijbanen en een binnen- en buitenzwembad zorgen voor optimaal vermaak voor de kids tijdens de vakantie. Naast zwemmen, spelen de kinderen in één van de vele speeltuinen. Ook zijn er veel outdoorspeeltuinen en een indoorspeelkasteel. De kids klimmen en gaan van de glijbaan in het indoorspeelkasteel. Daarnaast maken de kinderen kennis met inwoners van het Stuufeiland die in de avond zorgen voor entertainment.
Kampeerdorp de Zandstuve