Vakantieparken Nederland

Huisje aan zee

Verblijf in een huisje aan zee, een prachtige plek voor een vakantie of weekendje weg. Het strand is in elk jaargetij een heerlijke plek om te vertoeven. In de zomermaanden kan je er zonnen en zwemmen, de kids kunnen er zich de hele dag vermaken met het bouwen van zandkastelen, rennen en schelpen zoeken. In de herfst en wintermaanden kom je lekker uitwaaien. En natuurlijk is het ook heerlijk in de lente als de temperatuur weer stijgt en je bijvoorbeeld geniet van de ondergaande zon.

Luxe huisje aan zee

Wil je in een luxe huisje aan zee verblijven dan kan dat op meerdere vakantieadressen. Op slechts 50 meter van het strand liggen de Sea Houses van Roompot Bloemendaal aan zee. De vakantiewoningen zijn luxe en op het vakantiepark is ook nog eens een gezellige brasserie met terras. Iets noordelijker in de andere populaire badplaats Zandvoort is nog een Roompot vakantiepark gelegen. Het strand is op slechts 80 meter van de moderne en zeer luxe cottages. Deze zijn te boeken voor 4, 6 en 8 personen.

Roompot Bloemendaal aan zee
Huisje aan zee, Qurios Bloemendaal aan zee

Center Parcs huisje aan zee

Center Parcs Port Zelande ligt in de bekende badplaats Ouddorp en heeft een unieke ligging tussen de Noordzee en Grevelingenmeer. Zwemmen kan bij het strand aan het recreatiemeer of in de zee, waar je bent binnen 2 minuten vanaf je accommodatie. Zoals je gewend bent bij Center Parcs is er voor jong en oud echt van alles te doen, één vakantie is eigenlijk niet genoeg. Zwemmen, spelen, workshops, verschillende restaurants, bowlen en dat is slechts een greep uit de vele faciliteiten die er zijn. Een ander vakantiepark met een huisje aan zee is Center Parcs Zandvoort. De bekende boulevard is op paar minuten lopen van je accommodatie. Veel van deze cottages zijn gelegen in het duingebied, voor een echte strandvakantie ben je dan ook hier aan het juiste adres.

Port Zelande

Huisje aan zee op de Waddeneilanden

Alle Waddeneilanden zijn natuurlijk omringd door zee, in dit geval de Waddenzee. Bij Roompot Kustpark Texel in het dorpje de Koog ben je op loop- en fietsafstand van het strand. Je hebt hier verschillende accommodaties en op het vakantiepark zijn ook nog eens veel faciliteiten zoals een subtropisch zwemparadijs, restaurants en vele sport- en speelfaciliteiten. Aan de andere kant van Texel ligt Landal Sluftervallei. De bungalows zijn er voor verschillende reisgezelschappen van 4 tot wel 24 personen. Vanaf het vakantiepark is het een prachtige wandeling door het duingebied en je bent dan op het strand, perfect voor wie op zoek is naar een huisje aan zee.

Populaire huisjes aan zee op het strand in Nederland:

Al deze vakantiehuisjes zijn gelegen op het strand. Op de veranda eten van je huisje aan zee met uitzicht op het strand en de op de zee. En wat dacht je van elke avond genieten van de zonsondergang, want nergens is dat mooier dan aan zee.

Zijn er luxe huisjes aan zee?

Er zijn in heel Nederland veel verschillende luxe huisjes aan zee. Zowel op het strand als op in de nabije omgeving van de zee. Een voorbeeld van een luxe huisje aan zee is Qurios Ameland.

Waar zijn de vakantiehuizen aan zee gelegen?

De vakantiehuizen aan zee zijn gelegen op de Waddeneilanden, Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland.

✅ Zijn er ook vakantiehuizen aan zee gelegen op het strand?

Er kan op meerdere plekken langs de kust in Zeeland, Noord-Holland en Zuid-Holland op het strand worden overnacht. In de kop van Noord-Holland kan dat in de 4-6 persoons strandhuisjes in Julianadorp. In Hoek van Holland staan 20 Beach villa’s die uitkijken over het strand en de Noordzee.