Vakantieparken Nederland

Uitzicht vanaf de bungalow

Hogenboom vakantieparken

Lekker een weekendje, midweek of langere vakantie weg naar Hogenboom vakantieparken. De Hogenboom vakantieparken liggen overal verspreidt door het land. In totaal zijn er in Nederland 82 Hogenboom vakantieparken. Er zijn vele verschillende huuraccommodaties als eenvoudige bungalows en chalets of verblijf in een luxe bungalow of villa. En of u nu met het gezinnetje of vrienden op vakantie gaat Hogenboom heeft altijd wel een vakantiepark + een accommodatie die aansluit bij uw vakantiewensen.

Hogenboom Vakantieparken heeft eigenlijk 3 categorieën:

Zo kunt u verblijven aan de kust waar u geniet van het strand en tijdens goed weer ook van de zee. Liever een vakantiepark waar u in de omgeving prachtige fietsroutes aantreft. Pak dan de koffers en boek een vakantie in Overijssel of Drenthe. Heeft u een eigen boot en wil u deze meenemen op vakantie, dan overnacht u uiteraard op een Hogenboom vakantiepark in Friesland. Met de vele Friese wateren en meren is de watersportliefhebber hier op de juiste plek! Heuvelachtig landschap en het bourgondische even treft u in Limburg aan waar kunt overnachten op 6 verschillende Hogenboom parken.

Op 45 vakantieparken is uw huisdier welkom, kijk altijd wel even goed of dat ook in elke accommodatie is. Daarnaast zijn er ruim 30 parken met een binnenzwembad. Bent u een visliefhebber op een groot aantal Hogenboom vakantieparken is een visvijver aanwezig. Mocht u hiernaar toe gaan neem de hengel mee op deze parken met vismogelijkheden. Het thuisfront op de hoogte houden? Wi-Fi is tegenwoordig niet meer weg te denken. Op 45 parken heeft u de beschikking over gratis Wi-Fi.

Kindvriendelijke Hogenboom vakantieparken

Uiteraard zijn er meer kindvriendelijke vakantieparken van Hogenboom, maar wij hebben er voor u een aantal op een rijtje gezet! Al deze vakantieparken hebben vele speelfaciliteiten voor de kinderen en uiteraard een animatieteam dat een leuk programma organiseert met vele activiteiten.

  1. Bungalowpark Hoenderloo
  2. Vakantiepark Emslandermeer

Op deze bovenstaande parken leren de kids Ekkie Eekhoorn kennen. Samen met Ekkie Eekhoorn gaan ze spelen, zingen, dansen en knutselen.

Ekkie eekhoorn Hogenboom vakantieparken

 

Aanbiedingen

Ook Hogenboom vakantieparken heeft allerlei leuke aanbiedingen. Zo kunt u boeken allerlei voordelen en hoge kortingen. De meest opvallende en vaak de aanbieding met de hoogste korting is het park van de week. Elke week staat er een ander vakantiepark en elke keer met een zeer hoge korting.

Kijk hier voor meer aanbiedingen.

Last minutes

Last minutes toch nog even lekker op vakantie? Wil wil dat nu niet en dat ook nog eens voor een zeer lage prijs. Waar u verblijft bepaald u uiteraard zelf. Want of u nu naar de kust gaat of juist wil genieten midden in de natuur er is altijd wel een vakantiepark met een last minute actie. 

Kijk hier voor meer last minutes acties.

In- en uitcheck

Bij Hogenboom Vakantieparken kunt u inchecken vanaf 15.00 uur, maar uiteraard mag u wel al eerder gebruik maken van de faciliteiten op het park. Voor het uitchecken moet u de accommodatie voor 10.00 uur verlaten.