Vakantieparken Nederland

Grote vakantiehuizen Nederland

Op zoek naar grote vakantiehuizen? Want jij wil met familie, vrienden of je sportteam een weekend, midweek of week weg. De familie heb je al een tijdje niet gezien of oma is jarig dat betekent als je met ze allen in een grote accommodatie verblijft, weer even goed bijpraten. Met je vrienden doe je overdag allerlei activiteiten, voordat je einde middag heerlijk gaat borrelen om vervolgens te kokkerellen in de keuken. Ook is een groot vakantiehuis geschikt voor als je een weekendje weg gaat met je voetbal-of hockeyteam. Je leert elkaar zo beter kennen en dat is goed voor de teambuilding.

Grote vakantiehuizen Nederland

In Nederland is een groot aanbod van grote vakantiehuizen. Op ruim 100 vakantieparken heb je al vakantiehuizen groter dan 12 personen. Een grote verblijf betekent veel privacy, een gezellige lange eettafel, een grote tuin waar bijvoorbeeld de kids kunnen spelen en natuurlijk meerdere slaapkamers, zodat jij je toch ook even terug kan trekken van de drukte.

Landal Beach Resort Oogduyne

In Noord-Holland in het bekende plaatsje Julianadorp kan je op dit vakantiepark van Landal een 16 personen of een 22 personen villa huren. Het vakantiepark is op loopafstand van het strand en daarnaast kan je ook gebruik maken van de faciliteiten op het vakantiepark. Een plons in het zwembad, naar de speeltuin met de kinderen, potje bowlen en in de ochtend genieten van vers broodje dat zijn de vele voordelen van een grote accommodatie huren op een vakantiepark.

De 16 personen villa is zeer luxe ingericht, zo is er onder andere een sunshower en sauna in de villa. Er zijn vijf badkamers, waarvan 1 badkamer is aangepast voor mensen die wat lastiger ter been zijn. Verder zijn alle moderne faciliteiten aanwezig in de villa en er is een ruime tuin en een terras (gedeeltelijk overdekt). De 22 personen villa heeft een zeer mooie uitstraling en is ook voorzien van alle moderne apparatuur. Reserveer nu een groot vakantiehuis op dit park.
Grote vakantiehuizen

Roompot Resort Arcen, Limburg

Op Roompot Resort Arcen kan je een luxe familievilla huren voor 20 personen. In deze familievilla zijn maar liefst 10 badkamers, waarvan 8 boven en 2 beneden. Datzelfde geldt voor de slaapkamers 8 boven en twee beneden. Opa en oma die wellicht wat slechter ter been zijn hoeven dan niet speciaal naar boven! Op het Resort zelfs is veel te doen. Zo is er een heerlijk zwembad, zijn er vele indoor- en outdoor faciliteiten en kan je a la carte eten in het restaurant.

Hof van Saksen, Overijssel

Op dit vakantiepark zijn meerdere grote vakantiehuizen, de grootste is de 24-persoonsboerderij. De prachtige boerderij met een rietendak heeft 12 slaapkamers, 4 badkamers en nog eens 4 aparte toiletten. Buiten heb je een zeer riante tuin en er zijn twee terrassen waar je kan zitten. Verder is er een zeer ruime keuken met o.a. twee vaatwassers. Het vakantiepark zelf heeft heel veel faciliteiten. Zo is er een breed aanbod van restaurants, kan je een privé kok bestellen die komt koken in de boerderij. Verder is er een zwemparadijs met meerdere glijbanen en een recreatiemeer. Lees hier nog meer over dit waanzinnige vakantiepark met meerdere grote vakantiehuizen.

24-persoonsboerderij

Hoeveel vakantieparken hebben er vakantiehuizen met meer dan 10 personen?

180 vakantieparken in Nederland hebben vakantiehuizen van meer dan 10 personen.

Wat is het voordeel van een groot vakantiehuis?

Er zijn een aantal voordelen, je kan gezellig in één huis verblijven met vrienden of familie. Daarnaast is een groot vakantiehuis meestal een stuk voordeliger als je kijkt naar de prijs per persoon per nacht.

Zijn er luxe grote vakantiehuizen op vakantieparken?

In Nederland zijn er genoeg luxe grote vakantiehuizen op vakantieparken.