Vakantieparken Nederland

Een vakantie tussen de dieren bij FarmCamps!

Wakker worden tussen de boerderijdieren: dat is toch een droom voor iedereen? Bij FarmCamps kan deze droom werkelijkheid worden! Het is de ideale vakantiebestemming voor het hele gezin. Lees hieronder wat FarmCamps is en waarom je voor een boerderijcamping van hen zou kiezen.

Wat is FarmCamps eigenlijk?

Waarom de wereld afreizen voor een vakantie, als Nederland ook schitterende plekken te bieden heeft? Bij FarmCamps zijn ze experts in het vinden van de verborgen pareltjes van ons kikkerland. Je kunt er even ontsnappen van de dagelijkse drukte en samen met je familie en/of vrienden volop genieten van het prachtige boerenleven!

Je kunt hier niet alleen op avontuur met de boer en boerin van de boerderij. Je kunt hier ook knuffelen met alle lieve boerderijdieren, als een aapje slingeren in de Hooischuur, en spelenderwijs meer te weten komen over alles van het boerenleven. Je kunt je natuurlijk ook gewoon laten leiden door het rustgevende ritme van het boerenleven en zien wat voor moois het je brengt. Zijn er ponyfans in het gezelschap? Bekijk hier de verschillende ponyactiviteiten die FarmCamps aanbiedt!

FarmCamps biedt een alternatief voor de grootschalige bungalowparken, stacaravanparken en campings waar je je eigen tent, caravan of camper moet meenemen. Hier verblijf je namelijk niet zomaar op een boerderijcamping: je verblijft in de gaafste accommodaties, waarbij je echt het boerenleven kan ervaren. Overnacht in luxe Safaritenten, Haytenten, Ranchtenten, Farmtenten, Lodgetenten of Barntenten. Het is glamping op zijn best!

Elke boerderij van FarmCamps is uniek. Uniek in grootte, stijl, omgeving en ervaring. De comfort, de gastvrijheid en het vertrouwde gevoel zijn echter overal hetzelfde: een leuke boerderijvakantie wordt het dus zeker!

Wat maakt FarmCamps zo bijzonder?

100% kidsproof
Bij FarmCamps staat het plezier van kinderen voorop, en daarom is het van groot belang dat de boerderijen in alle opzichten volledig geschikt zijn voor hen. Bij de planning en het gebruik van speeltoestellen is extra aandacht besteed aan de veiligheid, en is er gezorgd voor een overzichtelijke indeling, zodat zelfs de jongsten veilig kunnen spelen. De speeltoestellen zijn omheind of de locatie is ruim opgezet, zodat ouders altijd een oogje op de kinderen kunnen houden. Kortom, FarmCamps is 100% kidsproof en hiermee een ideale keuze voor een vakantie met kinderen.

Luxe & comfort
Bij FarmCamps is er zeker geen gebrek aan luxe en comfort! Alle tenten zijn uitgerust met echte bedden en een privétoilet. Ook is er in elke tent een gezellige zithoek en een eethoek waar je met familie en/of vrienden heerlijk kunt genieten van uitgebreide ontbijtjes. Er zijn zelfs tenten met een eigen badkamer! Je hoeft je geen zorgen te maken over dat heerlijke ontbijtje die je met z’n allen opeet in de eethoek, want dat wordt ’s ochtends gewoon door de boerinnen van FarmCamps bij je tent gebracht. Als je het prettig vindt dat je bed al is opgemaakt bij aankomst, kan dat ook voor je geregeld worden. Wat een luxe! En dan te bedenken: dat is nog niet eens alles…

Een kijkje in de boerenkeuken
Bij FarmCamps beleef je een vakantie op een echte boerderijcamping en krijg je de kans om een kijkje te nemen in de keuken van de boer. Hoe gaat dat er allemaal aan toe? Ga met hem mee om de koeien te melken, maak echte boerenvla of maak een spannende rit op die reusachtige tractor! Na je verblijf bij FarmCamps ben je zo vertrouwd met het boerenbestaan en weet je er zoveel van, dat je eigen dagelijkse leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Genieten met elkaar
Het leven op de boerderij kent geen saaie momenten. Er is elke dag genoeg te beleven voor alle leden van het gezin! Papa kan heerlijk barbecueën en vissen, mama kan ontspannen in de hangmat of genieten van knuffelmomenten met alle lieve boerderijdieren, terwijl de kinderen zich vermaken met de talloze boerderijavonturen die op hen wachten. Denk aan het verzorgen van de pony’s, het melken van koeien, het knuffelen met kittens en het spelen in de grote Hooischuur. Het mooiste is natuurlijk dat deze activiteiten extra leuk zijn, wanneer het hele gezin meedoet!

Fijn Weer Garantie
Verblijven in een tent is ontzettend leuk en de tenten van FarmCamps zijn geschikt voor alle weertypes! Het hele jaar door kunnen dus herinneringen worden gemaakt op de prachtige boerderijcampings. Als het blijft regenen of ineens erg koud wordt, kan dat het vakantieplezier enigszins wat wegnemen (ondanks de lekker warme kachel in de tent). Maar niet getreurd: FarmCamps biedt het hele jaar door, op alle campings, Fijn Weer Garantie. Gratis omboeken is gewoon mogelijk om optimaal te kunnen genieten van de boerderijervaring!

Gratis BoerenPaspoort
Tijdens een vakantie in Nederland heb je geen paspoort nodig. Dat vinden ze bij FarmCamps wel jammer, want het ontvangen van stempels op alle plekken waar je geweest bent, voegt toch wat extra’s toe aan je reis!  Alle kinderen krijgen bij hun kennismaking met de boer en boerin het BoerenPaspoort, waarin ze stempels kunnen verzamelen. Dit paspoort bevat educatieve en vooral plezierige opdrachten die de kinderen zelfstandig of samen met de boer kunnen uitvoeren.

      

Bekijk alle boerderijen en beschikbaarheid hier. FarmCamps, echt leuk, moet je ook eens doen!