Vakantieparken Nederland

DroomParken

DroomParken heeft 11 vakantieparken in Nederland. Op de Veluwe heeft DroomParken maar liefst 6 vakantieparken waar u kunt verblijven. De andere DroomParken liggen in Noord-Holland (3), Limburg (1) en aan de kust in Zeeland (1). Op alle parken is een breed aanbod van faciliteiten voor jong en oud! 7 Droomparken beschikken over een binnenzwembad en 4 over een buitenzwembad. Daarnaast is er op elke Droompark (m.u.v. Bospark Garderen) een restaurant waar u heerlijk kunt dineren. Natuurlijk zijn er voor de kids op alle parken meerdere speeltuinen.

De DroomParken op de Veluwe liggen prachtig gelegen midden tussen de bossen. Daarnaast vind je in de omgeving Nationaal Park de Hoge Veluwe. Ook zijn de parken op de veluwe centraal gelegen waardoor je makkelijk uitstapjes maakt naar steden, dierentuinen en attractieparken. Ga je vakantie vieren op De Veluwe en wil je een uitstapje maken met de kids ga dan naar Burger’s Zoo Dierentuin in Arnhem. Wil je niet in de rij staan, reserveer dan hier alvast uw kaarten!

DroomParken huuraccommodatie

De DroomParken beschikken over verschillende accommodaties. Zo kunt u verbijven in een chalet, bungalow, cube of villa. Daarnaast kunt u verblijven in een standaard of luxe accommodatie. Luxe betekent Voor iedereen is er daarom altijd wel een accommodatie die aansluit bij de wensen en behoeften. Populair is de Cube waar u kunt in overnachten. Deze vrijstaande accommodaties zijn er veelal in luxe uitvoeringen met een hip design. Maar ook zijn er prachtige luxe-wellness villa’s te huur.

DroomParken accommodatie

Kampeervakantie

Op 7 DroomParken kunt u kamperen. U kan kamperen aan de kust in Zeeland of Noord-Holland. Liever midden tussen de bossen en in de ochtend het vele gefluit van de vogeltjes dan gaat u op een kampeervakantie op de Veluwe. In de provincie Limburg kunt u ook kamperen bij DroomParken hier geniet u van het prachtige landschap, de kleine beekjes en riviertje en de prachtige dorpjes!

U kan uit verschillende verschillende type kampeerplaatsen kiezen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om te overnachten in een huurcaravan. Komt u kamperen, dan is het uiteraard ook mogelijk om een seizoenplaats te reserveren.

DroomParken kamperen

Groepsaccommodaties

Met de gehele familie, vrienden of het sportteam een weekendje of midweek weg huur dan een groepsaccommodatie. Op vier DroomParken heeft u de mogelijkheid tot het huren van een groepsaccommodatie. DroomPark Maasduinen 1 accommodatie tot maximaal 12 personen DroomPark Beekbergen beschikt over maar liefst 5 accommodaties waar u kunt verblijven in een familiebungalow tot maximaal 24 personen. Op DroomPark Molengroet staat één groepsaccommodatie geschikt voor 16 personen. En gaat u naar DroomPark De Zanding  dan kunt u verblijven in een luxe 10 of 12 persoons villa.

Droomparken groepsaccommodatie
Recreatie op Droomparken

De junior club is het recreatieteam van de Droomparken. Het recreatieteam organiseert allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. De activiteiten zijn tijdens schoolvakanties, feestdagen, Pasen, Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren. De kids zullen Bram ontmoeten tijdens de vakantie! Bram gaat op avontuur en is inwoner van Droomparken!

Het overzicht van alle parken in Nederland:

Vrijstaand vakantiehuis aan het water

Droompark Bad Hoophuizen

Hulshorst

Droompark Bad Hoophuizen is direct gelegen aan het Veluwemeer. Het vakantiepark beschikt over een eigen recreatiestrand en jachthaven, ideaal voor de watersportliefhebbers.

Meer informatie
Restaurant met terras aan het water

Droompark Bad Hulckesteijn

Nijkerk

Prachtig gelegen aan het water van het Nijkerkernauw ligt Droompark Bad Hulckesteijn. Op het park is een restaurant met terras, heerlijk tijdens warme dagen.

Meer informatie
Receptie Droompark Beekbergen

Droompark Beekbergen

Beekbergen

In de altijd groene omgeving midden in de bossen ligt Droompark Beekbergen. Vele faciliteiten op het park en gunstige ligging voor uitstapjes.

Meer informatie
Vakantiehuizen aan het water

Droompark Buitenhuizen

Velsen-Zuid

Ten zuiden van de stad Haarlem en vlakbij de stad Amsterdam ligt, midden in het natuur- en recreatiegebied van Spaarnwoude, Droompark Buitenhuizen.

Meer informatie
Meer Droompark Hooge Veluwe

Droompark Hooge Veluwe

Arnhem

Op een unieke locatie tegenover de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt Droompark Hooge Veluwe. Midden in de bossen!

Meer informatie
Ingang Droompark Maasduinen

Droompark Maasduinen

Belfeld

In het prachtige Limburg vindt u vakantiepark Maasduinen. Het park ligt midden tussen de bossen, s' ochtends hoor je dan ook de vogeltjes fluiten.

Meer informatie
Chalets op Droompark Schoneveld

Droompark Schoneveld

Breskens

Het strand is op loopafstand van het Droompark Schoneveld. Dit maakt het vakantiepark ideaal voor een heerlijke strandvakantie.

Meer informatie
Fontijn op de vijver

Droompark Spaarnwoude

Halfweg

Gelegen in een natuur en recreatiegebied naast Amsterdam. In het gebied kunt u heerlijk wandelen, fietsen of zwemmen.

Meer informatie
DroomPark de Zanding

Droompark de Zanding

Otterlo

Midden in de natuur op een prachtige plek gelegen op de Veluwe ligt Droompark de Zanding. Het park beschikt over een eigen recreatiemeer en ligt vlakbij Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Meer informatie
Droompark Talmahoeve

Droompark Bospark Garderen

Garderen

Midden in de bossen kunt u genieten van een vakantie op het kleinschalige vakantiepark. Het park is ideaal voor wie er graag op uit trekt.

Meer informatie

Droompark Molengroet

Noord-Scharwoude

Op het park is een buitenzwembad waar je heerlijk een duik kunt nemen. De kids vermaken zich op de aitrampoline of in de speeltuin.

Meer informatie