Vakantieparken Nederland

Aan zee op vakantie? Dit zijn onze tips

Naar de kust op vakantie in ons prachtige land? Want we hebben natuurlijk een mooie kustlijn met heerlijke zandstranden. De redactie heeft 4 tips van vakantie- en bungalowparken met allemaal verschillende karakters, maar één ding hebben de parken natuurlijk gemeen: het strand en de zee zijn heel dichtbij!

RCN Toppershoedje, Zuid-Holland

Op dit familiepark vier jij een te gekke strandvakantie! Want het strand is direct aan de overkant van het vakantiepark en dus kan je er naar toe lopen. Op het vakantiepark verblijf je in een beachhome, bungalow, safaritent, appartement of je komt kamperen. Ook zijn er vele voorzieningen zoals het strandpaviljoen. De kids spelen verder een potje tafeltennis of gaan met vriendjes en vriendinnetjes naar de speeltuin. In het hoogseizoen is er ook animatie op het vakantiepark. Dus wil je heerlijk zwemmen in de Noordzee en zonnebaden op het strand, dan is RCN Toppershoedje een perfecte vakantieplek.

Boek nu je vakantie op RCN Toppershoedje 

Ridderstee Ouddorp Duin

Nog geen kilometer van het strand en de zee is dit vakantiepark met luxe woningen gelegen. Elke vakantiewoning heeft een eigen tuin, terras en natuurlijk alle moderne faciliteiten. Als gast van Ridderstee Ouddorp Duin mag je gratis gebruik maken van de faciliteiten op het naastgelegen Klepperstee. Hier is o.a. een uniek natuurbad, een bistro, speeltuinen en een airtrampoline. Verder is de badplaats Ouddorp en het Grevelingenmeer op de hoek.

Zoek en vergelijk hier de vakantiewoningen

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Als je ergens dichtbij het strand bent, dan is het wel op dit vakantiepark. Want het strand en de zee zijn op maar 100 meter. De villa´s waar je in verblijft op Landal Strand Resort Ouddorp Duin zijn zelfs gelegen in het duingebied. Het gezellige dorpje Ouddorp is op 3 kilometer en bereik je snel met de fiets of de auto.

Een villa huren, dat kan hier

Roompot Bloemendaal aan Zee, Noord-Holland

Op 1 minuut lopen vanaf je Sea House en je staat al op het strand. Er zijn maar weinig vakantieparken die zo dichtbij het strand zijn gelegen in Nederland. Vakantie vieren doe je hier in luxe en dat straalt alles dan ook uit. Een lunch of lekker dineren doe je in de brasserie of op het bijbehorende terras. Heerlijk na een stranddagje als je geen zin hebt om te koken. Wat afhalen en lekker eten op het strand met de zonsondergang in natuurlijk ook mogelijk!

Sea House boeken