Vakantieparken Nederland

Landal Duitsland

Landal GreenParks heeft verschillende vakantieparken in Duitsland, elk gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving en uitgerust met uitgebreide faciliteiten. Of je nu op zoek bent naar rust, avontuur of ontspanning, er is voor elk wat wils op de vakantieparken van Landal in Duitsland.

Landal Winterberg

Winterberg

Een bungalowpark geschikt voor de winter en zomer. In de winter kan je hier prachtig skiën en in de zomer geniet je van de mooie groene natuur.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Landal Hochwald

Kell am See

Een middelgroot vakantiepark waar elke vakantiegast zich op zijn gemak voelt. Spelen, zwemmen, sporten of lekker uiteten het kan hier allemaal.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Landal Winterberg in Duitsland

Een van de populairste vakantieparken van Landal in Duitsland is Landal Winterberg. Dit park ligt in het Sauerland, een regio die bekend staat om zijn prachtige bergen, bossen en meren. Op het park vind je ruime en comfortabele vakantiehuizen, een overdekt zwembad, een wellnesscentrum en diverse restaurants. In de winter kun je hier genieten van de sneeuw en de ski-pistes in de buurt, terwijl je in de zomer kunt wandelen, fietsen of watersporten op een van de nabijgelegen meren.

Een ander vakantiepark van Landal in Duitsland is Landal Salztal Paradies. Dit park is gelegen in het Harz-gebergte, een prachtige regio met uitgestrekte bossen, bergen en heldere beekjes. Op het park vind je comfortabele vakantiehuizen, een overdekt zwembad, een sauna en diverse sportfaciliteiten. In de omgeving kun je wandelen, fietsen, skiën, of een bezoek brengen aan historische steden en kastelen.

Landal Dwergter Sand is een vakantiepark dat gelegen is in het noordwesten van Duitsland, in de regio Nedersaksen. Het park ligt in een groene omgeving met veel bossen en meren. Op het park vind je verschillende soorten vakantiehuizen, variërend van knusse bungalows tot luxe villa's. Daarnaast heeft het park diverse faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, een speeltuin, een midgetgolfbaan en een restaurant. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen, maar ook een bezoek brengen aan historische steden als Oldenburg en Bremen.

Vakantiepark met prachtig uitzicht

Landal Sonnenberg is een vakantiepark gelegen in de prachtige natuur van de Moezelstreek in Duitsland. Het park biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Hieronder vind je een overzicht van wat er te doen is op Landal Sonnenberg:

Ook Landal Mont Royal is gelegen in de heuvels van de Moezelstreek in Duitsland. Het park biedt vrijstaande vakantiehuizen met een prachtig uitzicht over de omgeving. Op het park zijn diverse faciliteiten aanwezig, waaronder een overdekt zwembad, een sauna en een restaurant. In de omgeving kun je wandelen, fietsen, wijnproeverijen bijwonen en historische steden zoals Trier bezoeken.

Hoeveel vakantieparken heeft Landal in Duitsland?

In Duitsland heeft Landal GreenParks 11 vakantieparken.

Welke vakantieparken van Landal zijn kindvriendelijk in Duitsland?

Alle 11 de vakantieparken in Duitsland van Landal zijn kindvriendelijk.

Is er een vakantiepark van Landal in een skigebied?

Landal Winterberg ligt midden in een skigebied. Lees hier meer over dit mooie vakantiepark.

Heeft Landal GreenParks vakantieparken in Duitsland met een zwembad?

Meerdere vakantieparken van Landal GreenParks in Duitsland hebben een zwembad. De meeste van die vakantieparken hebben een binnenzwembad.